loader image

Een goede samenwerking?

Onze baseline:
Challenging Technology Together
Waarom?

Een goede samenwerking, met de nadruk op samen, is essentieel in élk traject met CTESO. Essentieel in wat wij als bedrijf doen: machinebouw.

Door een goede samenwerking tussen onze collega’s onderling, tussen CTESO en haar klanten en tussen CTESO en haar partners en leveranciers, kunnen we veel efficiënter en de beste oplossingen bieden op gebied van machinebouw.

Op regelmatige tijdstippen bespreken we concepten, de planning, de uitdagingen, … Een duidelijke, eerlijke en open communicatie met alle partijen, dat zit in ons DNA & dragen we hoog in het vaandel. En door op die manier te werken blijft iedereen steeds op de hoogte gedurende het volledige proces, geen verrassingen. Geen verborgen agenda’s.


Geïntegreerde partners

Wij zoeken doelbewust naar klanten die ons eerder zien als partner dan als leverancier. Wij willen dat zij actief betrokken zijn bij de projecten die we uitvoeren omdat zij, en enkel zij, specifieke info en productervaring hebben. Zij zijn specialist op gebied van hun product. Wij in automatisering, machinebouw. CTESO denkt mee en komt graag met de meest optimale oplossing voor onze opdrachtgevers & hun business. Deze manier van samenwerken passen we toe wanneer we zowel custom made machines bouwen als wanneer we machines bouwen in serieproductie.


Eerlijkheid duurt het langst

Heel eerlijk? We hebben niet álle kennis in huis. Daarom verkennen we voortdurend de markt op nieuwe technologieën. Ook onze leveranciers beschouwen wij als partners. We selecteren ze nauwkeurig zodat we met elk van hen inspirerende samenwerkingen kunnen aangaan: onderlinge feedback over onze samenwerking tussen techniekers, engineers of externe partners garandeert een perfect werkende machine. Letterlijk en figuurlijk.

Door deze bewezen aanpak leveren we steeds de meest geschikte oplossing aan onze klanten én zijn we in staat om onverwachte uitdagingen snel en efficiënt samen op te lossen. Heb je als klant een specifieke voorkeur voor bepaalde leveranciers? Geen probleem. De ervaring leert dat dié leverancier het product en de specifieke wensen van de klant vaak reeds kent. Ons vermogen om op die manier samen te werken en kennis met elkaar te delen heeft de creatie van ongelooflijke dingen mogelijk gemaakt.


Meer weten hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Over ons
Kom meer te weten
over ons.
Werken bij cteso

Wanna join us?
We zorgen voor je.

Samenwerken
Hoe een inspirerende
samenwerking eruit ziet.
contact
Maak kennis met
onze expertise.