loader image

Ervaring en expertise
Aan de lopende band

CTESO is ogenschijnlijk een jonge speler in engineering, automatisering en machinebouw. Maar laat u niet misleiden. Achter de schermen schuilt er tonnen ervaring. Broers Rob en Stijn verdienden hun sporen in talrijke (internationale) projecten bij gerenommeerde ondernemingen. Hun ultieme combinatie van een strategische projectaanpak en uitzonderlijke hands-on skills is de enige kwaliteitsgarantie die u nodig hebt.

Gespecialiseerd in-house team
Gecombineerd met externe experts

Voeg daarbij ook nog eens een gespecialiseerd team. In-house staan alle technische talenten enthousiast voor u paraat: tekenaars, programmeurs en techniekers. Maar CTESO pakt ook uit met externe gespecialiseerde talenten. Want een efficiënte oplossing is meestal niet alléén pure software of puur mechanisch, maar een ingenieuze combinatie van diverse aspecten. Doorheen de jaren bouwden de broers een slim netwerk van experts uit die efficiënt ingezet worden in de realisatie van uw project.
techniek is de fuel van onze motor.
techniek is de fuel van onze motor.
techniek is de fuel van onze motor.

Ontdek een case

Meer weten?

CTESO ontvangt u graag in het epicentrum where the magic happens. Maak kennis met onze projectingenieurs, kijk mee over de schouders van ons productieteam en voel de productieve vibes.