loader image

Techniek: letterlijk
in ons DNA

Dat ding met techniek: het zit in de familie. Broers Rob en Stijn Creemers zijn er als kind al wild van. Na gespecialiseerde studies en wereldwijde ervaringen in projectmanagement en complexe geautomatiseerde oplossingen on-site, beginnen de broers aan een eigen ‘productie’ te sleutelen. Het is in 2017 de start van CTESO.

Met CTESO ontwikkelen Rob en Stijn efficiënte, unieke en duurzame allround oplossingen op maat in engineering, automatisering en machinebouw.

Adding real
human value

Rob en Stijn houden daarbij the big picture in het vizier. Hun inlevingsvermogen in de situatie van de klant, hun uitzonderlijke skill om voor complexe uitdagingen eenvoudige oplossingen te ontwikkelen, de efficiënte agile end-to-end projectaanpak en de inzet van steeds de juiste projectspecialisten garandeert keer op keer een succesvolle samenwerking.
techniek is de fuel van onze motor.
techniek is de fuel van onze motor.
techniek is de fuel van onze motor.

Meer weten?

CTESO ontvangt u graag in het epicentrum where the magic happens. Maak kennis met onze projectingenieurs, kijk mee over de schouders van ons productieteam en voel de productieve vibes.