You take care of our customers
We take care of you

De meest innovatieve technische oplossingen realiseren voor onze klanten: dat is alleen mogelijk met de juiste mensen aan boord. Techneuten die dezelfde mindset hebben als ons. Talenten die enthousiast sleutelen aan de meest optimale oplossing. Die zich net als ons  vastbijten in complexe technische kwesties.

Mensen die op die manier voor onze klanten zorgen, die verzorgen wij graag. Hoe?

Met een interessante werkplek waar orde en netheid primeren en efficiënte interne processen en kwalitatieve tools het werk zoveel aangenamer maken.

Met uitzonderlijk uitdagende projecten die je knowhow en skills continu scherp houden.

Met héél wat goede vibes op onze werkvloer.

Het is simpel.

Kom werken bij ons.

Technisch Inkoper

Efficiëntie is our middle name. CTESO groeit en dat kan maar goed gebeuren als we ons op de juiste manier organiseren. Door strategisch en economisch verantwoord in te kopen bijvoorbeeld. En daar hebben we jou voor nodig! Dankzij jou lopen de interne processen optimaal, worden planningen gehaald en zo tegemoet gekomen aan de vragen van de klant. Goesting om deze belangrijke spin in het CTESO web te worden?

Lees verder

Spontaan Solliciteren

CTESO zoekt altijd naar allround techniekers, technische engineers,.. Klaar om net iets verder te gaan dan de rest? Team CTESO daagt je uit! Solliciteer nu! Het leven is aan de durvers.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wanna join us?

Voor technische talenten hebben wij altijd een werkplek!