loader image

Een efficiënte agile projectaanpak
met een human touch

Opbrengsten verhogen, kosten verlagen. Sneller, eenvoudiger, preciezer en veiliger produceren. Data generen die u een belangrijk concurrentieel voordeel garanderen. Dat is wat u mag verwachten van onze samenwerking. Waar u ook zeker van bent, zijn aangename contacten, inspirerende gesprekken, hands-on feedback en een flexibele agile aanpak. Echte human value dus.

Een inspirerende
samenwerking

Waar u ook zeker van bent, zijn aangename contacten, inspirerende gesprekken, hands-on feedback en een flexibele agile aanpak. Echte human value dus.

Elke projectaanvraag start met een persoonlijk contact.

Alleen door ons volledig onder te dompelen in uw specifieke situatie en noden, kunnen we een oplossing op maat ontwikkelen. Daarbij informeren en adviseren we vanuit onze expertise, steeds met een praktische insteek (zoals wij ook zijn, hands-on). Technische verwachtingen worden minutieus afgestemd. Maar tegelijkertijd moet ook het gevoel goed zitten. Want we gaan altijd voor de lange termijn.

Conceptuele uitwerking met gedetailleerde investeringen en timings

Met alle info en input gaan we enthousiast aan de slag. We werken een of meerdere gedetailleerde concepten mét timings uit. Ook die overlopen we persoonlijk met u. Ons ultieme doel is u ontzorgen, zelfs nog voor de start. Eventuele interne partijen en beslissingsnemers staan we uiteraard graag te woord.

Enthousiast en efficiënt van start!

De orderbevestiging ontvangen? Dan bijten we ons vast in uw project. Tijdens een kick-off bespreken we samen alle volgende acties en de concrete aanpak van eventuele uitdagingen. De eerste gedetailleerde planning komt hierbij op tafel. We gaan zo snel mogelijk van start met engineering. 

Agile aanpak met regelmatige updates, betrokkenheid, flexibiliteit

Na levering en controle van de nodige materialen gaan onze monteurs efficiënt aan de slag. Verwacht u tijdens onze samenwerking aan regelmatige updates van milestones (levering van materialen, productieplanning, …) inclusief uitnodigingen om over de schouders van onze vakmannen te komen kijken.

Wij bespreken alles graag persoonlijk met u. Vertrouwen is namelijk belangrijk voor een langdurige samenwerking. We houden ook van een eerlijke communicatie. Doen er zich eventueel onverwachte issues voor, dan bespreken we die open met u en krijgt u van ons meteen een of meerdere oplossingen die we ook flexibel uitvoeren.

Kalibratie, testing, transport

Na de bouwen van de machine volgt een minutieuse kalibratie en testing aan de hand van een vooraf besproken testplan. Goedgekeurd? Dan wordt uw machine verpakt en vakkundig naar de site getransporteerd.

Installatie, afregeling, opstart, opleiding team, technisch dossier

Na de nodige voorbereidingen ter plekke volgt de installatie, afregeling en opstart van uw nieuwe aanwinst. Operatoren en technisch personeel krijgen een degelijke opleiding van ons, u ontvangt een uitgebreid technisch dossier. Zijn er achteraf vragen? U kan op élk moment op ons rekenen.

Feedback

Draait uw nieuwe machine aan de lopende band? Fijn. Dan nemen we graag even de tijd om onze projectaanpak en samenwerking te evalueren. Daarbij zijn we niet bang van kritiek, die maakt ons alleen maar beter. Een prima basis voor volgende projecten.

Contacteer ons

Ons vermogen om samen te werken heeft de creatie van ongelooflijke dingen mogelijk gemaakt.