loader image

Smart Manufacturing start met Smart Engineering

Wat is Smart Manufacturing?

Volledig geïntegreerde, collaboratieve productie-lijnen en systemen die in realtime reageren & communiceren op veranderende eisen en omstandigheden. En de constante uitwisseling van informatie tussen alle componenten in een productieproces.

“Smart Manufacturing” is een synoniem voor Industrie 4.0 of industriële transformatie in de vierde industriële revolutie waarbinnen slimme productie in feite past.
Doel: efficiënt en flexibel inspelen op de hoge eisen gesteld door een snel veranderde markt en gelijktijdig de prestaties, de kwaliteit en de kostenreductie van producten verbeteren.

Om slim te kunnen produceren moet er ook efficiënt slim geëngineerd worden. En dat is onze taak!

Automotion | Smart Engineering

Automotion is onze complementaire partner op gebied van automatisering, motion control & software alsook Belgisch competentiecentrum voor Schneider Electric. Een unieke & nauwe samenwerking waar zowel Automotion als CTESO trots op is.

Hoe werken we samen?

Automotion ondersteunt CTESO in de berekeningen en toekomstgerichte selectie van slimme componenten in de ontwerpfase. Ook bij de co-creatie van software en toelevering van specifieke automatiserings- en motion control hardware voor onze machines slaan CTESO en Automotion de handen in elkaar.

Van Smart Engineering
tot Smart Maintenance & Services

Dankzij de samenwerking met Automotion zijn we in staat om steeds gepaste, duurzame en slimme oplossingen aan te bieden aan onze klanten. 

Hierdoor beschikken we ook over de meest vooruitstrevende tools om in ‘Real Time’ al onze machines te monitoren & te servicen indien nodig. Met behulp van deze unieke producten kunnen we automatisch rapporteren, efficiënt fouten opsporen & van op afstand bijsturen waar nodig. Zo maximaliseren wij de up-time van onze klanten.

Samen zijn onze oplossingen klaar voor de toekomst.


Meer weten hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Over ons
Kom meer te weten
over ons.
Werken bij cteso

Wanna join us?
We zorgen voor je.

Samenwerken
Hoe een inspirerende
samenwerking eruit ziet.
contact
Maak kennis met
onze expertise.