loader image

Een flexibele aanpak.

We vullen de klant aan waar nodig

De klant kan CTESO inschakelen voor zowel het volledig bedenken, engineeren & bouwen van een machine of productielijn maar ook voor bijvoorbeeld enkel de assemblage. We werken steeds nauw samen met de klant om het proces te optimaliseren en vullen de klant aan in het proces waar we nodig zijn. Door deze manier van werken behouden wij onze flexibiliteit. U mag inspirerende gesprekken, aangename contacten en een flexibele agile aanpak van ons verwachten. Echte human value dus.

Een mooi voorbeeld van zo’n specifieke aanpak is onze samenwerking met “Covess”. De mechanische engineering werd door hen zelf gedaan. CTESO behartigde de bouw van de machine en zorgde voor de elektrische engineering & software.


Onze liefde voor A-Z projecten

Door de implementatie van de allernieuwste technieken, slimme innovaties en de expertise van onze vakmensen leveren wij u machines die u een significant concurrentievoordeel garanderen. Natuurlijk nemen we het liefst van al het traject van A tot Z op ons. Zo’n fantastische totaalprojecten voeren we vaker uit – en daar zijn we trots op.


De meest innovatieve technische oplossingen realiseren voor onze klanten: dat is alleen mogelijk met de juiste mensen aan boord. Techneuten die dezelfde mindset hebben als ons. Talenten die enthousiast sleutelen aan de meest optimale oplossing. Die zich net als ons vastbijten in complexe technische kwesties.

Het is simpel, wij zoeken versterking!

Over ons
Kom meer te weten
over ons.
Werken bij cteso

Wanna join us?
We zorgen voor je.

Samenwerken
Hoe een inspirerende
samenwerking eruit ziet.
contact
Maak kennis met
onze expertise.