loader image

Dag van de ondernemer

Meet Kristof, bestuurslid en manager bij CTESO 

16 jaar relevante ervaring in machinebouw

Meet Kristof, bestuurslid en manager bij CTESO. 

Door de komst van Kristof voegt CTESO 16 jaar relevante machinebouw ervaring toe aan zijn team, Kristof heeft ervaring in alle aspecten van custom made machinebouw. Zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als op gebied van software. Uitzonderlijk en dus een échte meerwaarde voor ons team, onze klanten en onze partners.

Engineering team 

Kristof waakt over het engineering team van CTESO. Hij stuurt dagdagelijk het team aan, optimaliseert & neemt samen met hen de juiste beslissingen bij de ontwikkeling van nieuwe machines.

Structuur & ervaring

Door de komst van Kristof is er nog meer structuur en ervaring in het engineering team. Hij is voor de engineers een vast aanspreekpunt waardoor beslissingen sneller en efficiënter genomen worden. Resultaat: een performanter team.

Niet alleen zijn 16 jaar ervaring in de machinebouw is een absolute meerwaarde. Dat hij alle aspecten van het ‘custom machine building’ beheerst is van onschatbare waarde. Daarnaast is hij ook als persoon de juiste man op de juiste plaats. Een people manager met exact dezelfde waarden en normen als die van CTESO. En dat komt ten goede aan de algemene sfeer bij CTESO, want Kristof past perfect in de groep.

Praktisch en probleemoplossend 

Net zoals de rest van het team is Kristof uitermate praktisch en probleemoplossend ingesteld, waardoor klanten een vast aanspreekpunt hebben voor al hun technische vragen. Challenging Technology Together!

Bestuurslid

In functie van de verdere groei van CTESO vervoegt Kristof als aandeelhouder ook het bestuur van CTESO. De uitbreiding van het bestuur zorgt voor meer stabiliteit en zekerheden, zowel voor CTESO als voor haar klanten. 

Over ons
Kom meer te weten
over ons.
Werken bij cteso

Wanna join us?
We zorgen voor je.

Samenwerken
Hoe een inspirerende
samenwerking eruit ziet.
contact
Maak kennis met
onze expertise.